22-07-2015 De event trends van 2015!

Achterblijven is not done. Het draait om innoveren, nieuwe concepten bedenken en meegaan met de tijd. Stuk voor stuk belangrijke aspecten, maar welke trends kunnen bepalend zijn voor een succesvol event in 2015?

  1. De beleving

Beleving is misschien wel de allerbelangrijkste trend van 2015. Althans dat vinden wij. Verwachtingen overtreffen en de gasten het evenement laten beleven op een spectaculaire wijze is een grote uitdaging. Creëer een evenement met een ‘WOW effect’ zodat de gasten de ervaring mee naar huis nemen. Hoe leuk is het als uw medewerkers een jaar na dato nog steeds over het personeelsuitje praten of fijne herinneringen ophalen over het geslaagde jubileum weekend?

  1. Crowd sourced

Vergroot de interactie, maak de bezoeker actiever en pas het programma aan op de wensen en behoeften van de klant. Een succesvol event is gegarandeerd wanneer de wens van de bezoeker duidelijk is!

  1. Evenementen App

Tegenwoordig heeft iedereen last van een ‘like duim’ of van ‘vierkante ogen’ als gevolg van het staren naar de smartphone. De smartphone is niet meer weg te denken anno 2015. Een evenementen app ontwikkelen kan leiden tot een hogere opkomst en meer interactie voor, tijdens en na het evenement.

  1. Hybride vergroot de betrokkenheid

Naast het fysiek aanwezig zijn tijdens een evenement, kunnen gasten tegenwoordig ook virtueel deelnemen en online communiceren via een platform. Livestream, hybride, online en virtueel deelname versterkt het event. Het evenement kan langer ‘leven’ doordat gasten op social media verder praten, videobeelden bekijken en presentaties online volgen. Een live verbinding is niet meer weg te denken in 2015!

Niets is onmogelijk en wij denken graag met u mee om de trends van 2015 in uw personeelsuitje, relatiedag of bedrijfsopening te verwerken.

Bron: Event Creators, 08-07-2015