Hagenstein Exhibition Management

ORGANISATOR VAN BEURZEN EN EVENEMENTEN

Hieronder een overzicht van de evenementen die we hebben georganiseerd.

IN OPDRACHT

Laat ons uw beurs organiseren. In uw opdracht voor een vooraf vastgestelde fixed price. HEM neemt de eindverantwoordelijkheid voor de beurs en verzorgt veelal in samenwerking met de eigen organisatie of met de beurslocatie alle aspecten van het evenement. Wij worden daarbij gedreven door het ontzorgen van de opdrachtgever en het verbeteren van resultaten, zoals kwaliteit van het evenement, naamsbekendheid, aantal deelnemers en bezoekers en de overall winstgevendheid.

BESTAANDE BEURS

Een frisse blik, ervaringen van buiten en een nieuw elan zorgen altijd voor een nieuw impuls. HEM stapt graag in en helpt u met een frisse blik op het concept, met het doorvoeren van verbeteringen op marketingvlak, het verbeteren van inkoopcondities, het aanboren van nieuwe doelgroepen en het geven van nieuwe impulsen aan de kwaliteit van de beurs.

NIEUW CONCEPT

U heeft een nieuw beursconcept ontwikkeld en wenst deze in de markt te zetten. HEM kan u helpen bij het beoordelen en doorontwikkelen van het concept en vanzelfsprekend bij de overall organisatie van de beurs. Ook kunt u HEM vragen samen met u het concept te ontwikkelen. Wij hebben als ondernemers veel ervaring met nieuwe concepten, zowel succesvolle als minder succesvolle en deze lessen zetten we graag voor u in.