“Just Live Your Best Life!”

Ik ben Anoeska Hagenstein ondernemer, manager, fanatiek sporter en gediplomeerd mental-coach. En vanuit deze ervaringen en achtergrond help ik ambitieuze ondernemers, managers en sporters om meer plezier te hebben in hetgeen ze doen en meer resultaten te boeken.

Mental coaching zweverig? Dat kan zeker, maar niet bij mij.

Geen poespas, maar met elkaar professionele gesprekken op weg naar betere resultaten. Gericht op zoek naar oorzaken, tips en trainingen om te verbeteren en pragmatische toepassing direct in de praktijk. Moet je zo nu en dan terug naar je gevoel en naar je karaktereigenschappen? Zeker! Word je af en toe geconfronteerd met eigen valkuilen en aandachtspunten? Natuurlijk, anders kan je niet leren en veranderen.

Het vragen om mental coaching een zwakte? Het tegenovergestelde zelfs, het is krachtig!

Niemand is perfect en iedereen heeft valkuilen en zichzelf minder effectieve patronen aangeleerd. Het is juist erg krachtig ook naar jezelf te kijken. Naast het aanleren van vaardigheden, benodigd voor het vak, is het aanleren van effectief gedrag, het doorbreken van belemmerend gedrag, het verhogen van je mentale vaardigheden juist belangrijk voor meer plezier en succes.

Resultaatgericht coachen voor de ondernemer en manager

Als leidinggevende en als ondernemer ben je vaak ‘eenzaam’. Het is lastig jouw twijfels, ideeën, vragen met een ander binnen de organisatie te delen. Van jou wordt verwacht dat je het allemaal weet en dat jij de beslissingen neemt. Maar, soms loop je vast, werkt jouw aanpak bij jouw medewerkers niet, merk je dat je zelf misschien wel één van de oorzaken bent.

In dat soort gevallen is het goed om een externe coach te raadplegen die jou helpt uit dit soort situaties te komen en weer de gewenste resultaten te boeken.

Mental Coaching voor de sporter                                                                                                

Met mental coaching leer je beter om te gaan met druk, kritiek, spanningen, tegenslagen en teleurstellingen. Deze spanningen, druk, kritiek etc. kunnen door anderen opgelegd worden, maar vaak ben je het zelf die het doet. Herken je dit?

Je krijgt tips en handvatten en training om deze toe te passen in de dagelijkse praktijk om je mentale weerbaarheid te vergroten. Het is een gezamenlijke zoektocht welke tips voor jou het beste helpen. Iedereen is namelijk anders.

In de sport zoeken we vaak naar een betere techniek, we trainen onze fysieke gesteldheid, doen er veel aan onze conditie te verbeteren. Maar, we vergeten vaak een zeer belangrijk aspect en dat is onze mentale weerbaarheid en het trainen van onze mentale vaardigheden, zoals:

 • Concentratie en kunnen focussen;
 • Omgaan met spanning en druk;
 • Het stellen van concrete doelen;
 • En het kunnen omgaan met het streven naar doelen (stimulerend en niet belemmerend);
 • Het omgaan met tegenslagen (slechte prestatie, verliezen);
 • De juiste mindset creëren om jouw doel te bereiken
 • En het kunnen evalueren en zelf kunnen bijsturen.
Personal Mental Coaching                                                                                                       

Als personal coach help ik je op een effectieve manier vooruit te komen met jouw uitdagingen. Met coaching investeren we samen in structureel effectief gedrag te ontwikkelen, bewustzijn te verhogen of zelfvertrouwen te vergroten. Zodat je beter kan om gaan met werkdruk, relaties, uitdagingen in de privésfeer of een combinatie van deze zaken.

Het gaat er om dat jij succesvoller en gelukkiger in het leven zal zijn, bestaande belemmeringen kan overkomen en drempels zal overwinnen.

Heb jij zin om met jezelf aan de slag te gaan? Neem dan contact met mij op.

WORKSHOP HAAL HET BESTE UIT JEZELF

Kom naar onze workshop op donderdag 27 mei 2021 in Arkel (corona proof).
Wij laten je graag met de beste versie van jezelf kennismaken. Krijg meer regie over je eigen leven.

Wij helpen je om negatieve gedachten om te zetten in positieve. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag en hoe je dit kunt veranderen. Daardoor ben je in staat om betere resultaten te bereiken en ontwikkel je jezelf sneller.

Download hier de brochure

Wat levert dit je op!

 • Allereerst herkennen van belemmerende gedachten en patronen;
 • Het kunnen voorkomen van deze negatieve gedachten of beter kunnen plaatsen zonder dat deze belemmerend voor de prestatie gaan worden;
 • Het vermogen om bij te sturen en niet in een negatieve spiraal terecht te komen;
 • Meer plezier, een belangrijke voorwaarde voor succes;
 • Betere resultaten!

Tarieven

Coachsessie Kosten 
5 sessie (60 min) €325,- excl. BTW
Intake/coachsessie (60 min) €  70,00 excl. BTW
Afspraak annuleren

Afspraken dienen 24 uur van tevoren te worden afgezegd, anders kan de sessie in rekening worden gebracht.


Wijze van betaling

Betaling gaat via factuur.

In sommige gevallen neemt de werkgever de rekening voor de behandeling geheel of gedeeltelijk op zich. In dat geval maak ik een offerte op maat.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden hierover zijn, dan kan je altijd contact opnemen.

Stuur mij een e-mail

Hagenstein Mental Coaching

Hagenstein Mental Coaching

Onderweg 22
Arkel (in de buurt van Gorinchem)
info@hagenstein.com
06-39699110

Openingstijden praktijk

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Afspraken in de avonduren zijn in overleg mogelijk.

Bezoek is uitsluitend op afspraak

Blog

JOUW MINDSET, JOUW MANIER VAN DENKEN, KAN JOU SUCCES OPLEVEREN OF JUIST TEGENHOUDEN.

Één situatie, twee mensen. Je gaat samen het oerwoud in. De één kijkt er naar uit en de ander denkt dat het vast eng zal zijn. De mindset bepaalt of je er van kunt genieten, of je er van kunt leren of je kan ontspannen of niet.

Jouw gedachten, leiden tot een gevoel en tot bijpassend gedrag.
Wil je jouw gedrag veranderen, dan zal je dus moeten werken aan jouw manier van denken, aan jouw mindset.

Lees meer…

DOELEN STELLEN LEIDT TOT EEN GELUKKIGER LEVEN

Waarom persoonlijke, zakelijke of sportgerelateerde doelen?

Doelen geven je een richting in je leven, geven je uitdagingen, geven je focus,  geven betekenis aan wat je doet.Daarnaast helpen ze je o.a. vooruit te komen, enthousiast te zijn, te groeien, beslissingen te nemen, gemotiveerd te blijven en efficiënt te zijn.

Doelen brengen je dus in beweging. Je gaat ergens voor. En dit geldt voor alle aspecten van jouw leven.

Lees meer…

HOU OP MET WENSEN, STEL DOELEN!

In mijn vorige blog was mijn boodschap dat het stellen van doelen tot een gelukkiger leven zou leiden. Dat gaat niet zomaar, want doelen nastreven gaat niet vanzelf.

Ik heb daarvoor 3 tips:

 1. Hou op met wensen, stel doelen!
 2. Een doel bereiken? Maak het klein
 3. Stel niet uit, begin vandaag.

U raadt het al. In deze blog het belangrijkste verschil tussen wensen en doelen.
Dit verschil is heel gemakkelijk: “Een doel zonder actie, is een wens” en zal dus ook niet bereikt worden.

Lees meer…

EEN DOEL BEREIKEN? MAAK HET KLEIN

In mijn vorige blog was mijn boodschap dat je moet stoppen met wensen en doelen gaan stellen. Het verschil? Actie!

Als je een wens om hebt gezet naar een doel, komen we aan bij actie. Want wil je je doel bereiken, dan zal je er dingen voor moeten laten en ervoor moeten werken. Voor niets gaat de zon op.

Wil je kans van slagen hebben, zorg dan dat je je einddoel opdeelt in kleine stapjes. Je hoeft niet gelijk in een keer de hele ladder te beklimmen. Je kan ook beginnen bij de eerste trede, daarna de tweede, de derde enzovoort.

Lees meer…

Waarom maken we nooit iets af? Waarom komen we niet toe aan onze prioriteiten? Waarom schuiven we veel vooruit? Maar nog belangrijker: hoe draaien we dit positief om? Het toverwoord: FOCUS!

We laten ons elke dag afleiden door te multitasken, switchtasken, 60.000 gedachtes op een dag, externe afleidingen en ga zo maar door. En elke afleiding zorgt er voor dat het langer duurt voordat we ons weer volledig kunnen richten op hetgeen waar we mee bezig waren. Je bent de hele dag druk bezig geweest en je hebt hard gewerkt. Daar is niets mis mee. Maar, toch moet je concluderen dat je niet hebt gedaan wat je moest doen en wat je je had voorgenomen. Een dag hard gewerkt en toch ontevreden naar huis.

Dat moet anders!

Een aantal tips om met FOCUS meer uit je dag te halen.

Lees meer…

Mentale training voor Golfers

Afgelopen zaterdag hebben we Mentale training voor golfers gegeven op Golfpark Almkerk. Een groep van acht beginnende en gevorderde golfers heeft deze training met enthousiasme gevolgd. De reacties waren zeer positief en zij gaan de theorie nu in praktijk brengen.

Het Mentale aspect is net als techniek, fysiek en tactiek een onderdeel van het golfspel. Wil je meer plezier, minder spanning, betere focus etc. neem dan contact op met mij of Edwin Wesselink voor meer informatie.

Lees meer…

Samenwerking Partners

“Growing Skills – Achieving Happiness”