Mentale training voor Golfers

Afgelopen zaterdag hebben we Mentale training voor golfers gegeven op Golfpark Almkerk. Een groep van acht beginnende en gevorderde golfers heeft deze training met enthousiasme gevolgd. De reacties waren zeer positief en zij gaan de theorie nu in praktijk brengen. 

Het Mentale aspect is net als techniek, fysiek en tactiek een onderdeel van het golfspel. Wil je meer plezier, minder spanning, betere focus etc. neem dan contact op met mij of Edwin Wesselink voor meer informatie.

Anoeska Hagenstein, Mental coach 06-39699110 info@hagenstein.com www.hagenstein.com/mental-coaching

“Beste Anoeska en Edwin,

Wat een heerlijke ochtend vanochtend. Een verademing na de zeer negatieve ervaring die ik had afgelopen donderdag: koud, nat en alle slagen in de modder (bal 10 m verder) of juist om dat te voorkomen getopt. Frustratie ten top!!

Veel van de theorie weet je bewust en onbewust wel, maar het is goed het eens op een rijtje benoemd te krijgen. Ik vond dat je het erg leuk en interactief deed met aanvullingen van Edwin. Leuk ook om te horen hoe de anderen er in staan en waar ze mee worstelen.

Wij zijn daarna met z’n vieren de baan in gegaan. Wat een verschil met donderdag. Prachtig weer, leuk gezelschap, geen punten tellen, goed op onze routine gelet. Zowaar ging het gaande de holes steeds beter. En….. we hadden veel plezier.

Veel dank voor deze inspirerende ochtend.

Groet, Frank”

“Hallo Anoeska,

Ik had een mentale golfles al eerder geopperd, omdat ik dit miste bij de praktische golflessen. Afslaan op de driving range gaat goed. Houding prima, soepele beweging, mooie eindstand. Maar vervolgens de baan in. Dat valt tegen! Wat ik van jouw les heb opgestoken is jouw relaxte instelling. Het moet leuk zijn. En ik moet niet opkijken naar mijn golfmaatjes. 

Plezier hebben in het golfen en het “buiten spelen” is mijn doel. Score is bijzaak. 

Met vriendelijke groet

Sandra”