We laten ons elke dag afleiden door te multitasken, switchtasken, 60.000 gedachtes op een dag, externe afleidingen en ga zo maar door. En elke afleiding zorgt er voor dat het langer duurt voordat we ons weer volledig kunnen richten op hetgeen waar we mee bezig waren. Je bent de hele dag druk bezig geweest en je hebt hard gewerkt. Daar is niets mis mee. Maar, toch moet je concluderen dat je niet hebt gedaan wat je moest doen en wat je je had voorgenomen. Een dag hard gewerkt en toch ontevreden naar huis.

Dat moet anders!

Een aantal tips om met FOCUS meer uit je dag te halen.

  • Maak niet iedere dag een enorme waslijst aan taken, maar stel de drie belangrijkste op. En doe die dan ook als eerste en maak daarvoor blokken in je agenda.
  • Ontzorg jezelf en zorg ervoor dat je wel al je actiepunten op één plek hebt en niet verspreid over je agenda, takenlijst, memo’s en aantekeningen. Iedere keer dat je denkt “Oh ja, dat moet ik ook nog doen”, is weer een afleiding en haalt je uit jouw concentratie.
  • Zorg dat je werkplek past bij de taak die je uitvoert. Taken die hoge concentratie vragen, voer je niet uit in de kantoortuin, maar makkelijke taken kunnen daar wel bijvoorbeeld.

FOCUS is te leren en goed in te passen in jouw werkstijl en agenda. Herken jij bovenstaand verhaal en wil jij hier verandering in brengen? Ik help je daar graag bij. Je gaat een flink verschil maken!

Weer je meer weten hierover, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Stuur een persoonlijk berichtje of email naar info@hagenstein.com of bel 06-39699110.

#mentalcoaching #mental #coach #sport #lifestyle #golf #businesscoaching #mindset #focus #gedragsverandering #health #metjezelfaandeslag #gedachten #persoonlijkeontwikkeling #hagensteinmentalcoaching #focus #multitasken #switchtasken